Gevelbekleding

Gevelbekleding van de Gemertse Houthandel is een essentieel onderdeel voor elk gebouw, zowel esthetisch als functioneel. Het wordt aangebracht aan de buitenkant van een gebouw, om het te beschermen tegen weersinvloeden, vocht, en om de uitstraling en duurzaamheid te verbeteren. Onze gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende materialen, stijlen en kleuren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel residentiële als commerciële constructies.

Een houten gevelbekleding geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan een gebouw. Het kan worden gebruikt in verschillende vormen, zoals gevelplanken of houten panelen, en biedt een rustieke charme. Omdat hout een veelzijdig materiaal is, kan je kiezen voor een duurzame afwerking van bijvoorbeeld acryllaat of geolied hout.

Het kiezen van de juiste gevelbekleding hangt af van verschillende factoren, waaronder het budget, de architectonische stijl, de locatie van het gebouw en de gewenste duurzaamheid. Een goed gekozen en goed geïnstalleerde gevelbekleding kan de waarde van een gebouw verhogen en zorgen voor een aantrekkelijk en comfortabel leef- of werkomgeving.

Naast dat wij onze eigen gevelbekleding importeren voeren onze partners Interfaca, Houtimport Gras, Dekker Hout & ModiWood ons assortiment groots aan.

Bekijk de productbladen van Thermisch Gemodificeerde Gevelbekleding die op dit moment het meest populair zijn vanuit ons assortiment:

Ayous

Vuren

Fraké

 

 

 

 

Ook heb je een ruime keuze uit massief natuurlijke gevelbekleding, bijvoorbeeld:

  • Sibemisch Lariks
  • Western Red Cedar
  • Iroko
  • Padouk
  • Afrormosia

Wilt u meer weten over onze gevelbekleding? Stuur een e-mail naar: info@degemertsehouthandel.nl

Bekijk ons assortiment