Over ons

Steeds meer bouwers kiezen voor kwaliteitshout, omdat het een duurzaam product is dat warm en natuurlijk oogt. Daarvoor hoef je niet ver van huis. De Gemertse Houthandel is een jonge onderneming sinds 2018, die stoelt op meer dan dertig jaar vakkennis en ervaring.

Wij, Michiel Beekmans en Geert Kuijpers, zijn het gezicht van de Gemertse Houthandel.
Hout zit in onze de genen. Wij zijn tussen de krullen geboren. De grootvader van Michiel Beekmans is de grondlegger van houthandel De Strooien Kist. In 2018 zijn wij in de voetsporen van opa Harry getreden . Wij zijn allebei opgeleid tot machinaal houtbewerker, dus binnen de Gemertse Houthandel weten we waarover we praten. Voor ‘een goei stukske hout’ en een deskundig advies ben je aan het juiste adres.

Er is veel hout op voorraad van Scandinavische kwaliteit en hanteren een snelle service. Van direct afhalen tot maatwerk op bestelling voor de professionele gebruiker en zelfbouwer. Van enkel exemplaar tot duizenden stuks:

De Gemertse Houthandel is dé specialist in hout.

Onze voorraad is dus groot, en u grijpt daarom zelden bij ons mis. Denkt u toch mis te grijpen, dan gaan wij dit zo snel mogelijk proberen op te lossen!

Het team van De Gemertse Houthandel denkt namelijk mee in oplossingen.

Met meer dan dertig jaar houtkennis op zak, bent u van harte welkom op  Smart-Park – op de Ijzerzijp 12 te Gemert.

Eigenaren de Gemertse Houthandel

Michiel Beekmans & Geert Kuijpers

 

Bekijk ons assortiment